ADIYAMAN / KAHTA - Vali Özbilgin İlkokulu

Vali Özbilgin İlkokulu

Bayraktar Mahallesi 3034 nolu sokak No 2 Kahta Adıyaman
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmak.
Misyon
“İnsan haklarına saygılı, örf adetlerini bilen, şimdiden geleceği planlayan, özgür düşünen, çevresindekilere örnek olacak, Vatanına , Milletine bağlı ve faydalı bireyler yetiştirmek, 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını hazırlamak için VARIZ...”
Başarılar
İstiklal Marşı Okuma Yarışması. sınıflar ilçe birinciliği. Hayalimdeki Okul Resim Yarışması 2. ve 3. sınıflar ilçe üçüncülüğü. Sevgi Saygı Konulu Hikaye Yazma Yarışması 2. Sınıflar İlçe Birinciliği, 3. sınıflar İlçe Üçüncülüğü