T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / KAHTA - Vali Özbilgin İlkokulu

Nazif ERKUT - Okul Müdürü

     1959 Adıyaman ili Kahta ilçesi doğumluyum. İlkokulu Kubilay İlkokulunda, Ortaokulu Kahta Ortaokulunda, Liseyi Kahta Lisesinde Yükseköğrenimini Gümüşhane Mareşal  Çakmak Eğitim Enstitüsü Sınıf Öğretmenliğinde tamamladım.

     1979 yılında Nevşehir ili Gülşehir İlçesi Ovaören Köyünde göreve başladım. Kahta Bağbaşı köyünde müdür yetkili olarak görev yaptım. 1983 yılında Malatya Darıca köyünde Müdür olarak görev yaptım. 1984 yılında Malatya Doğanşehir Sürgü Kasabasında öğretmen olarak görev yaptım. 1987 yılında Hatay  ili Altınözü ilçesi Tokdemir köyünde öretmen olarak görev yaptım.

     1990 yılında Adıyaman ili Kahta ilçesi Teğmenli köyü ilkokulunda müdür olarak görev yaptım. 1995 yılında Kahta Girne İlköğretim okuluna öğretmen olarak atandım. 1996 yılında Girne İlköğretim okulunda müdür yardımcısı olarak görev yaptım. 2010 yılında aynı okulda müdür baş yardımcıı olarak görev yaptım. 04.12.2014 yılında Adıyaman Sincik Cumhuriyet İlkokulunda okul müdürü olarak görev süremi tamamladıktan sonra Kahta Vali Özbilgin ilkokulunda 2019 yılında göreve başladım.

Vali Özbilgin İlkokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktayım.