ADIYAMAN / KAHTA - Vali Özbilgin İlkokulu

Mrt

08 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuzda kutlandı.

Mrt

Baharın gelmesiyle beraber okulumuz bahçesindeki ağaçlar budandı.

Mrt

Kahta İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde çalışan diş hekimleri ve diyetisyenler tarafından okulumuz öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı ile Sağlıklı Beslenme konulu bilgilendirme semineri verildi.

Mrt

Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf TEKİN'in öncülüğünde yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi'nin Şubat ayı faaliyetleri doğrultusunda okulumuzda Atasözleri ve Deyimler Sergisi açıldı.

Ock

44 yıllık meslek hayatını geride bırakan okul müdürümüz Nazif ERKUT, EMEKLİ OLDU.

Okulumuz sınıf öğretmeni Mithat ARDIÇ, mangala turnuvasında derece yaptı.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıldönümü münasebetiyle okulumuzda anma programı düzenlendi.

Kas

Cumhuriyet konulu resim yarışması 1.'si okulumuz öğrencisi Hüma KARAKAYA oldu.

Kas

Cumhuriyetin 100. yaşını büyük bir coşkuyla kutladık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına yapılan bisiklet turuna katılım gösterdik.

Derse sporla başlıyoruz.

Okulumuz öğrencilerine yönelik zeka oyunları tanıtım etkinliği düzenlendi.

Mrt

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Programı düzenlendi.  Öğrencilerimiz, Hakikat ve İstiklal Şarimiz Mehmet Akif'e ait şiirler okudu.  Vatan şairi olan Mehmet Akif'i ve bu vatan uğrunda canını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz...

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Ve Spor Bakanlığı'nın işbirliği kapsamında tüm Türkiye'de yapılan Spor Yeteneği Taramalarına okulumuzdan  3. sınıf öğrencilerimiz de katıldı. Minik Sporcularımız Kahta kapalı spor salonunda yetenek taramasından geçti. Öğrencilerimiz yapılan etkinlikten büyük keyif aldılar.

Mrt

1-7 Mart deprem haftası dolayısıyla okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.  Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere deprem anında neler yapmaları gerektiği hakkında bilgi verildi.